BDSM Boeken

Interessante boeken over BDSM

Wil je meer weten over bdsm dan zijn een aantal boeken erg aan te bevelen. Want er is namelijk veel meer over te lezen dan weten dan in de populaire media naar voren komt. Deze vorm van interactie is namelijk veel meer dan alleen Whips and Chains. Het jaar juist om de dynamiek en samensmelting van mensen.

Juist door deze zeer diepe intieme vorm van samenzijn wordt BDSM vaak ervaren als een vele diepere vorm van connectie dan vanilla relaties en verbindingen. Een BDSM gigolo kan je dit echt laten ervaren

bdsm-boeken

10 BDSM Verhalen

Boek met 10 erotische verhalen met bdsm seks. Alle stijlen, alle genres en veel seks!

Flogging. The essential guidebook of the lovers of the lash

Flogging – iemand met een zweep bewerken – kun je niet leren uit een boek, maar goede informatie is altijd welkom. In dit boek bespreekt Joseph Bean (1947), gepokt en gemazeld in de Amerikaanse SM-scene en auteur van verschillende boeken over SM, alle ins en outs van flogging.

Aan de hand van beschrijvingen van een spel tussen een Dom(me) en een sub (m/v) vertelt hij onder meer over het onderhandelen dat aan een spel vooraf moet gaan, kleding en posities tijdens het spel, en welke lichaamsdelen vermeden moeten worden tijdens het slaan. Ook besteedt hij aandacht aan hoe verschillende zwepen voelen en welke patronen er in het slaan kunnen worden aangebracht, hoe een Dom(me) de reacties van de sub kan peilen, en welke nazorg nodig is na een spel met zwepen. Tot slot komen het zelf maken, het schoonmaken en het onderhoud van zwepen aan bod.

The complete spanker

Lady Green is een pseudoniem auteur van verschillende bdsm boeken. In dit boek behandelt ze in kort bestek – het boek telt maar 96 pagina’s – alle ins en outs van spanking.

Nadat ze geprobeerd heeft een antwoord te geven op de vraag naar wie aan spanking doen en waarom spanking lekker is, geeft Green in drie hoofdstukken de basis voor een goede spanking: anatomische kennis, communicatie en sfeer, en warming up. Ze beschrijft op welke plekken van het lichaam wel geslagen kan worden, en op welke plekken beter niet. Ze benadrukt het belang van communicatie tussen Dom en sub, en legt uit hoe een opwarming in z’n werk gaat.

Vervolgens komt aan de orde welke instrumenten gebruikt kunnen worden tijdens een spanking, en in welke houdingen iemand een spanking kan ondergaan. Ook nazorg na afloop van een spanking en het oplossen van eventuele problemen komen aan bod. Green besluit haar boek met een hoofdstuk met tips, trucs en leuke dingen om te proberen.

Bdsm boeken over bondage

Er zijn ook speciale bdsm boeken over bondage. Deze kunnen gaan over de kunst van het bonderen, of hoe je met bondage om kunt gaan als een tantrisch spel samen.

The seductive art of Japanese bondage

Bondage wil goedbeschouwd niets méér zeggen dan vastbinden of immobiliseren, waarbij allerlei materialen kunnen worden gebruikt. De meeste mensen denken bij bondage echter toch wel meteen aan bondages met touw. Uitgebreide touwbondages kunnen er erg mooi uit zien. Helaas zien ze er tegelijkertijd vaak ook erg ingewikkeld uit… Midori, een in Japan geboren Amerikaanse die veel ervaring heeft met zowel bonderen als lesgeven in bonderen, maakt het simpeler voor je.

Na inleidende hoofdstukken over de geschiedenis van Japanse bondage, de keuze en het onderhoud van touw, allerhande veiligheidsaspecten en knopen, volgen zeven hoofdstukken die elk aan een bepaalde bondage gewijd zijn: van een simpele borstbondage tot een bondage van het gehele lichaam (harnas). Elk hoofdstuk begint met een kleurenfoto van de bondage zoals die eruit ziet als al het touw op z’n plaats zit. Vervolgens wordt in tekst en duidelijke zwart-wit tekeningen precies uitgelegd hoe de bondage tot stand gekomen is, en wordt aangegeven welke variaties er mogelijk zijn. Er wordt aandacht besteed aan bondages van zowel mannen als vrouwen, en van verschillende lichaamstypen.

Midori besluit met een hoofdstuk over nazorg, waarin aandacht wordt besteed aan de juiste manier om het touw te verwijderen en aan wat de sub voelt als het touw loskomt. Achterin het boek is, voor wie meer over Japanse bondage wil lezen, een literatuurlijst opgenomen.

Safe, Sane, Consensual… And Fun

In dit bdsm boek vind je 15 scenario’s voor bondage, spanking en rollenspel, wisselend van mild tot wild. Altijd al eens een kidnapping in scene willen zetten? John Warren beschrijft tot in detail hoe je zoiets zou kunnen aanpakken, op basis van ruim 20 jaar ervaring in de bdsm-wereld.

The loving dominant

Voordat allerlei facetten van Dominantie aan de orde komen, bespreekt Warren basics van bdsm: wat zijn sadisme en masochisme? Waarom zou iemand onderdanig willen zijn? Waarom zou iemand Dominant willen zijn? Wat wil het begrip ‘consensual’ zeggen? Vervolgens laat hij een sub aan het woord over verschillende niveaus van onderdanigheid en overgave, hoe onderdanigheid en overgave voelen, en hoe onderdanigheid kan helpen bij persoonlijke groei.

Nog meer bdsm boeken? , kijk eens bij bol.com , amazon.nl